Arif ARSLAN/BATMAN, () - MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da Ak Parti'nin belediye başkanlıklarını kazandığı Kozluk ve Hasankeyf ilçelerini ziyaret etti. Şimşek, Ak Partili belediye başkanlarından seçim sürecinde halka verilen sözleri yerine getirmelerini istedi.
Bakan Mehmet Şimşek, ilk ziyaretini Kozluk'a yaptı. Belediye Başkanı Veysi Işık'ı kutlayan Şimşek, "Kendiniz başta olmak üzere bütün çalışanları Kozluk'ta yaşayan kardeşlerimizin hizmetine seferber etmeniz gerektiğini unutmayın. Gece gündüz çalışmalısınız. Başbakanımız da açık olarak bize bir kaç talimatta bulundu. Bir kere herkese kapımız açık olacak, halkın içinde olacaksınız. Halkın gönlünü kazanacaksınız" dedi.
Kozluk Belediyesi'nde çok ciddi bir borç yükü olduğunu söyleyen Şimşek, "Ama bu zaten gelenekseldir. Maalesef muhalefetten devraldığımız bir çok yerlerde benzer bir resimle karşılaşıyoruz. 2004 yılında Gaziantep'te Büyükşehir'i 1.4 katrilyon borçla devraldık. Fakat çalışarak ortaya bir fark koyduk. Kozluk hizmete susamış durumda. Kozluk daha güzel hizmete layık. Dolayısıyla siz ve buradaki bütün çalışanlar gece gündüz Kozluk halkına, buradaki kardeşlerimize daha iyi hizmet için seferber olacağız" dedi.

AA(GG/ESM) (FOTOĞRAFLI)