BAKAN EROĞLU İLÇELERİ ZİYARET ETTİ
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Şuhut, Çay ve Sultandağı ilçelerini ziyaret etti. Milletvekili adayı Akif Özkaldı ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in eşlik ettiği Bakan Eroğlu, Şuhut'ta otobüsten halka seslenirken, Çay'da ilçe seçim bürosu önünde konuştu. Sultandağı'nda da otobüs içinden vatandaştan oy isteyen Bakan Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler olduğunu söyledi.
‘ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR’
Bakan Eroğlu, Türkiye'nin bu sene G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapacağını belirterek ülkede güzel işlerin yapıldığını söyledi. Bakan Eroğlu, "Eğer Göktürk uydusunu uzaya gönderebiliyorsanız, Atak helikopterini, Altay tankları, denizaltı, top ve tüfeğinizi yapabiliyorsanız, güçlü bir ekonominiz varsa o zaman bayrağınızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırırız. Merkez bankanız döviz ile doluysa, ihracatınızı artırabiliyorsanız, 37 milyar dolardan 160- 170 milyar dolara ihracatınızı yükseltebiliyorsanız milliyetçilik budur. Onlar konuşur Ak Parti yapar" dedi.
KEÇİYİ KESTİRMEDİ
Şuhut’tan Çay’a giderken, Doğancık Köyü yakınlarında bir vatandaş Bakan Eroğlu’nun içinde olduğu aracı durdurarak, bakan için kurban kesmek istediğini belirtti. Yanında getirdiği beyaz bir keçiyi yere yatırarak kesmeye hazırlanan vatandaşa araçtan inerek engel olan Bakan Eroğlu, keçinin kesilmesini istemediğini belirtti. Bunun üzerine hayvanın kesilmesinden vazgeçildi. Bakan Eroğlu, ilçelerdeki ziyaretlerinin ardından Ankara'ya hareket etti.
FOTOĞRAFLI