Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da bir fabrikada asgari ücretle çalışan 27 yaşındaki Gökmen Pınaroğlu ve ev kadını 31 yaşındaki Edibe Pınaroğlu çifti, 3 yaşındaki kızları Beste'ye kardeş isterken, üçüz bebekleri dünyaya geldi. Herhangi bir sağlık problemi olmayan bebeklerinin mutluluğunu yaşayan çiftle, şimdi çocuklarına mama ve bez yetiştirme güçlüğü çekiyor.
Fabrika işçisi 27 yaşındaki Gökmen ile 31 yaşındaki ev kadını Edibe Pınaroğlu, 4 yıl önce evlendi ve şimdi 3 yaşında olan kızları Beste dünyaya geldi. Küçük kızlarının bir kardeşinin olmasını isteyen Pınaroğlu çiftinin, 1.5 ay önce hiç beklemezken normal yollarla üçüz bebekleri doğdu. Aile, ikisi erkek biri kız olan bebeklerine Ulaş, Taylan ve Berfin adını verdi. Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Meydan Mahallesi'nde yaşayan Pınaroğlu çifti, yeni bebeklerin mutluluğunu yaşarken ekonomik sorunları nedeniyle çocuklarının bez ve mama gibi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekmeye başladı.
Kayınvalidesi ve akrabalarının yardımıyla baktığı üçüz bebeklerinin sağlıklı olması dolayısıyla oldukça mutlu olduklarını anlatan anne Edibe Pınaroğlu, bunun için sürekli şükrettiklerini söyledi. Bebeklerine bakarken yorulduğunu ancak hiç şikayetçi olmadığını belirten Edibe Pınaroğlu, "Bir kızımız vardı, daha sonra 3 kardeşi oldu. Çok şükür sağlıklılar. Herhangi bir sorunumuz yok, mutluyuz. Yalnız mama ve bez konusunda sorun yaşıyoruz. Doğal olarak bunlara bez ve mama yetiştiremiyoruz. Çünkü eşim asgari ücretle çalışıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI