TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi'nde silah arkadaşı ve hemşerisi Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Caner Erden'in şehit olduğu PKK'lı keskin nişancının açtığı ateşte yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Çetin Öcal, Niğde'nin Çiftlik İlçesi'ndeki babasının evine geldi.
Çenesinden girip üst damağına saplanan kurşunla ağır yaralanan Çetin Öcal, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, taburcu olur olmaz babasının evine gelen ve kendisi gibi Çiftlikli olan birlikte görev yaptığı arkadaşı Caner Erden'i kaybetiği için üzgün olan Öcal'ı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Ahmet Güneri ve Çiftlik Belediye Başkanı AK Partili Serkan Güzel'in de katıldığı ziyaret sırasında Kaymakam Dinç, Öcal ve ailesine 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.
Ziyaret ardından açıklama yapan Serkan Güzel, Çetin Öcal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Tunceli Ovacık'ta şehit düşen Caner Erden ile birlikte görev yapan ve aynı yerde yaralanan kahraman yiğidimiz Çetin Öcal taburcu oldu. Yiğidimizi evinde kaymakamımız, ilçe jandarma komutanı ve emniyet amirimiz ile birlikte ziyaret ederek acil şifalar diledik. Rabbim yiğidimizi tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI