İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da sağanak yağışın ardından yüzünü gösteren güneş, Konyaaltı Plajı'nı şenlik alanına çevirdi. Konyaaltı İlçesi'nde yaşayan yerleşik Ruslar, güneşli havayı görünce çocuklarını alarak sahile koştu.
Yurdun büyük bölümü sağanak ve kar yağışından etkilenirken, Antalya 2 gün etkili olan sağanak yağışın ardından güneşli bir güne uyandı. Antalya ve ilçelerini 36 saat boyunca etkileyen yağış, yerini günlük güneşlik havaya bıraktı. Antalyalılar ve turistik kente yaşayan yerleşik yabancılar, güzel ve sıcak havayı görünce soluğu plajda aldı. Konyaaltı İlçesi'nde yaşayan Rus bir anne, iki çocuğuyla birlikte sahile geldi. Dalgaların arasında oynayan çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu. Dalgaların kumsalla buluştuğu noktada cimnastik hareketleri yapan çocukları, yoldan geçenler de ilgiyle izledi.
Anneleriyle birlikte yazdan kalma Antalya gününün keyfini çıkaran çocukların deniz eğlencesi, saatlerce sürdü. Sahil şeridi ise yürüyüş yapan, bankta oturup turkuaz mavisi deniz manzarasını izleyenlerle doldu.

FOTOĞRAFLI