MERSİN Gazeteciler Cemiyeti'nce düzenlenen Altın Limon Gazetecilik Ödülleri'nde, Doğan Haber Ajansı'na () iki ödül verildi.
Anadolu basınında niteliğin artırılması, genç gazetecilerin teşvik edilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yarışmada, Mersin Büro muhabirlerinden Mustafa Ercan Kanal-D'de yayınlanan 'Ölümün kıyısında fotoğraf keyfi' haberiyle Ulusal TV Haberi dalında, Mustafa İnsan ise Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan 'Şehit Ömer'in emaneti' haberiyle Ulusal Gazete Haberi dalında ödüle layık görüldü.
Ulusal ve yerel basın ile iletişim lisesi öğrencilerine açık olarak yapılan yarışmada, 21 kategoride 21 isim ödüllerine kavuştu.
Bu yıl ödül töreni düzenlememe kararı aldıklarını açıklayan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, "Dereceye giren arkadaşlarımıza ödüllerini bir ödül töreni ile vermek istiyorduk. Ancak onlarca meslektaşımızın cezaevinde olduğu bir ortamda, ödül töreni düzenlememe kararı aldık. Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyor, gazeteciler olarak özgürce yazacağımız, ödül törenlerimizi gönül rahatlığıyla yapacağımız günlere kavuşmayı temenni ediyoruz" dedi.