İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN Altı Nokta Körler Derneği, şehirde yaşayan bir grup Suriyeli, Iraklı ve Afgan'a iftar verdi.
Samsun Altı Nokta Körler Derneği, dün akşam düzenlediği iftar programında bir grup Suriyeli, Iraklı ve Afgan göçmenle bir araya geldi. Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi’nin İlkadım İlçesi’nde bulunan dernek binası önünde gerçekleşen iftar programına yaklaşık 50 kişi katıldı. Düzenledikleri iftar programlarının Ramazan ayının ilerleyen günlerinde de tekrarlanacağını vurgulayan Dernek Başkanı Aynur Yiğit, şöyle konuştu:
"Samsun’da çok sayıda Suriyeli, Iraklı ve Afgan mülteci kardeşimiz var. Biz de bu kardeşlerimizden bir grubu iftar programımıza çağırdık. Onlarla birlikte güzel bir Ramazan akşamı geçirdik. Bizleri kırmayıp soframıza oturdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen dernek üyesi ve gönülle arkadaşlarıma da şükranlarımı iletiyorum. Ramazan ayının ilerleyen günlerinde bir başka grup göçmen kardeşimizle yine bir iftar programında buluşmayı planlıyoruz."

FOTOĞRAFLI