Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ALANYA Belediyesi'nin bu yıl 12'ncisini düzenlediği 'Uluslararası Caz Günleri' tarihi Kızılkule Meydanı'ndaki konserle başladı.
12'nci Uluslararası Caz Günleri'nin ilk gününde ünlü caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman'dan oluşan trio sahne aldı. Kerem Görsev triosuyla birlikte Amerikalı ünlü saksafon sanatçısı Ernie Watts da sahneye çıktı. Konserin son bölümlerinde gruba, başarılı caz vokalisti Elif Çağlar Muslu eşlik etti. Yaklaşık 1000 kişinin izlediği konser sonunda Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel sanatçılara plaket verdi.
DOLU DOLU 4 GÜN
Bugün ise Litvanyalı caz sanatçısı Giedre ve Jazz Miniatures grubu konser verecek. Uluslararası Caz Günleri'nin 3'üncü gününde ünlü müzisyen Arjantin asıllı gitarist Dominic Miller sahneye çıkacak. Organizasyonun 4'üncü ve son gününde ise caz tutkunları 2 konser birden izleme şansı bulacak. İlk olarak Letonyalı müzisyen Daumants Kalnins, ardından Türk sanatçı Pınar Dönmez konser verecek.

FOTOĞRAFLI