GAZİANTEP'te, Adil Şiraz'dan boşalan AFAD İl Müdürlüğü'ne Sinan Atakan atandı. Gaziantep, Hatay ve Kilis'te sınır ötesi çalışmaların bu ildeki AFAD ekiplerince ortak yürütüleceği kaydedildi.
AFAD İl Müdürlüğü'nde Adil Şiraz'dan boşalan İl Müdürlüğü için devir teslim töreni düzenlendi. Kilis'e atanan Şiraz'dan boşalan müdürlüğe getirilen Atakan, görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi. Atakan, hizmet odaklı çalışacaklarını ve en iyi hizmeti vermenin mücadelesinde olacaklarını belirterek, "Yarından itibaren sahaya ineceğiz uzak kaldığım süre boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceğim. Fırat Kalkanı gibi önemli bir görevin içinde yer alan Kilis AFAD İl Müdürü olarak atanan Adil Şiraz Bey'i tebrik ediyorum yeni görevinde başarılır diliyorum" dedi.
'Fırat Kalkanı Harekatı'nda AFAD'ın sınır ötesi faaliyetlerin Hatay, Kilis ve Gaziantep İl Müdürlüklerince ortak yürütüleceğini kaydeden Kilis'in yeni AFAD İl Müdürü Adil Şiraz, "Gaziantep-Hatay-Kilis illerindeki sınır ötesi faaliyetlerimiz ortak yürüteceğimizi duyurmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Şiraz ve Atakan yeni görevlerinde birbirine başarı dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI