Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 30 yaşındaki Emrullah Erol, 7 aylık üçüz erkek bebekleri için hayırseverlerden bebek arabası bekliyor. Fenerbahçe taraftarı da olduğunu belirten Emrullah Erol, "Aziz Yıldırım başkan üçüzlere sahip çıkarsa mutlu oluruz" dedi.
İstanbul'dan geçen yıl Eskişehir'e gelerek inşaatlara işçi olarak çalışan Emrullah Erol'un 28 yaşındaki eşi Aygül Erol, 7 ay önce üçüz erkek bebeklerini dünyaya getirdi. 3 yaşında Menesse adlı bir kızlarının da olduğunu belirten Emrullah Erol , 'Muhammet', 'Beytullah' ve 'Seyfullah' adını verdikleri üçüzlerin masrafına para yetiştiremediğini söyledi. Emrullah Erol şöyle konuştu:
"Üçüzleri dışarıda gezdirmek için onlar için özel üretilmiş olan üçüz bebek arabasına ihtiyacımız var. Ancak bu arabayı satın alacak maddi gümüz yok. Hayırseverlerden bu konuda destek bekliyoruz. Ayrıca ben fanatik Fenerbahçe taraftarıyım. Aziz Yıldım başkan üçüzlere sahip çıkarsa çok mutlu oluruz. İnşallah sesimizi duyar. İnşallah üçüzler de büyüyünce futbolcu olup Fenerbahçe forması giyer."

FOTOĞRAFLI