ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen golf turnuvası sona erdi. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes'ın da katıldığı turnuvanın gross birinciliğini Yurdanur Akkaş elde etti.
Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin yıldönümü dolayısıyla Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Titanic Golf Kulüp'te golf turnuvası düzenlendi. Kadınlara özel olarak organize edilen turnuvaya, Bodrum, İstanbul, Antalya ve Ankara'dan gelen 43 amatör kadın golfçü katıldı. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes da turnuvada golf oynadı. 
İki gün süren turnuva dün sona ererken, turnuvanın en iyi oyuncusunu ifade eden 'gross şampiyonu' kurayla belirlendi. Organizasyonu aynı skorla bitiren Özlem Ispartalıgil, Yurdanur Akkaş ve Kristina Özsoy arasında yapılan kura çekimini kazanan Akkaş birincilik kupasını aldı. A kategorisinde Kristina Özsoy, B kategorisinde Bercis Açıkalın ve C kategorisinde ise Çiğdem Hitay kategorileri birinci oldu.
TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, böylesi anlamlı bir turnuvaya katılmaktan büyük gurur duyduğunu belirterek, organizasyonu geleneksel hale getirmek için Türkiye'deki tüm kadın golfçüler olarak söz birliği yaptıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI