Hakime TORUN - Güven USTA / İstanbul, () - "10. Zeruj Muhafazakâr Yaşam Festivali", Feshane Uluslararası Kongre ve Fuar Alanı'nda başladı. 3 gün sürecek olan festivalde, 120 kadın girişimci, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma imkanı bulacak. Festivalde, 5 TL ile 500 TL fiyat aralığında ürün satışı yapılıyor.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen Zeruj Muhafazakâr Yaşam Festivali, Feshane Uluslararası Kongre ve Fuar Alanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. 3 gün boyunca alışveriş severleri ağırlayacak olan festivalde, giyimden aksesuara, otellerden muhafazakâr yaşam koçluğuna kadar birçok muhafazakâr marka yer aldı. Birbirinden farklı başarı hikâyeleriyle festivalde yer alan 120 kadın girişimci, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma imkanı buldu. Festival boyunca düzenlenecek olan çekilişlerle 2 kişiye Umre ziyareti, 1 kişiye Paris ve 1 Kişiye Barselona gezisi ve 500 kişiye sürpriz hediyeler verilecek. Düzenlediği organizasyonlarla kadın girişimcilere iş dünyasının kapılarını aralayan Zeruj, 10. Zeruj Muhafazakâr Yaşam Festivali'nde, 120 kadın girişimciyi ağırladı.

Zeruj Muhafazakâr Yaşam Festivali yetkilisi Ferit Burhan festivale ilişkin, "Zeruj festivalin ileriki hedefi Ortadoğu'da, İstanbul'u moda başkenti yapabilmek" dedi.