Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde meydana gelen kazada nişanlısı ile birlikte ölen avukat, 25 yaşındaki Miray Yüksel, memleketi olan Sinop'un Ayancık İlçesi'nde törenle toprağa verildi. Genç avukatın cenazesinin üzerine gelinliği örtülürken, annesi Asuman Yüksel ve babası Özay Yüksel törende gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul'da oturan makine mühendisi 35 yaşındaki Mustafa Ali Fırtına ile avukat olan nişanlısı Miray Yüksel tatil için ailesinin bulunduğu Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki yazlıklarına gitti. Bir süre burada kalan çift geçen pazar günü 24 Eylül'de İstanbul'da yapılacak düğünlerine hazırlık yapmak için Mustafa Ali Fırtına'nın babası 65 yaşındaki Hüsamettin Fırtına ve annesi 53 yaşındaki Yıldız Fırtına ile birlikte 34 DY 6863 plakalı otomobil ile yola çıktı. 

Öğle saatlerinde Hüsamettin Fırtına yönetimindeki otomobil Manisa'nın Kırkağaç İlçesi Gelenbe Beldesi yakınlarında aşırı hız sonucu yoldan çıkıp takla atarak tarlaya uçtu. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Mustafa Ali Fırtına kaza yerinde öldü, annesi, babası ve nişanlısı ağır yaralandı. Yaralanan 3 kişi kaldırıldıkları Akhisar Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Genç avukatın cenazesi bugün memleketi olan Sinop'un Ayancık İlçesi'ne getirildi. Anne 65 yaşındaki Asuman Yüksel ile 71 yaşındaki baba Özay Yüksel kızlarının düğününü beklerken cenazesinin geldiğini söyleyerek ağıtlar yakıp ağladı. Son kez baba evine getirilen genç kızın tabutunun üzerine 24 Eylül'deki düğünde giyeceği gelinliği örtüldü. 

Ağıtlar ve gözyaşları arasında evden çıkarılan cenaze Merkez camisine götürüldü. Burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Avukat Miray Yüksel'in naaşı belediye mezarlığında toprağa verildi.