Spor Toto 2. Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor Kulübü ikinci başkanı Murat Haşhaş, Silivri'deki ikinci etap kampında, sakatlık yaşamadan sezona hazır hale gelmek istediklerini söyledi.

Murat Haşhaş, 8 Ağustos'ta başlayan Silivri kampının verimli bir şekilde devam ettiğini, 19 Ağustos'ta sona ereceğini ifade etti.

Kampta eski ve yeni futbolcuların kaynaşma imkanı bulduğunu dile getiren Murat Haşhaş , oynayacakları çok sayıdaki hazırlık maçı ile de iyi bir ekip olma yolunda ilerleyeceklerini vurguladı.

Murat Haşhaş "Takımımız sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında takımımız bol bol hazırlık maçı oynayacak. İkinci etap kamp çalışmalarını da sakatlık yaşamadan en verimli şekilde geçirip, sezona hazır hale gelmek istiyoruz." Şeklinde konuştu

Kampta her şeyin yolunda olduğunu belirten Gaziosmanpaşaspor kulübü 2.. Başkanı Murat Haşhaş, oynayacakları hazırlık maçlarında takım şablonunu ve oyun düzenini oturtmaya çalışacaklarını söyledi.

Şu ana kadar hazırlık çalışmalarında herhangi bir sakatlık yaşamadıklarına işaret eden Haşhaş , transferi de büyük oranda tamamladıklarını, eksik mevkilere yeni futbolcular aldıklarını, artık maçların başlamasını 4 gözle beklediklerini sözlerine ekledi .
Teknik direktör Hasan Sakanın günde çift antrenman programı uyguladığı yeşil kırmızılı oyuncular, ise idmanlardan sonra soluğu otel odasında alıyor. Antrenmanlardan arta kalan zamanlarını dinlenerek geçiren futbolcuların, kampta neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor.
Haber: Erol Eftekin