Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yazar Senai Demirci, duygu dolu söyleşisi ile Gaziosmanpaşalıları güzel anlar yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Belediye tarafından verilen sokak iftarları kapsamında Sarıgöl Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’na büyük bir katılım olduğu gözlendi. Kurulan Gönül Sofrası’na katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, onlarla fotoğraf çektir. Başkan Usta, iftar öncesi yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının güzelliği sayesinde çocuklarımızla, gençlerimizle, büyüklerimizle aynı ekmeği paylaşıyoruz. Bunun için Cenab-ı Hakka şükrediyoruz. Ramazan ayı bizim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bir ay. Bu anlamda kültürümüzü, geleneğimizi çocuklarımıza aktarmak için bu programları artırmaya çalışıyoruz. Bugün burada bize evsahipliği yapan komşularımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ayın yüzü suyu hürmetine küslerin, dargınların barışmasını diliyorum. Bizlere dua edip, destek verdiğiniz sürece sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri ise Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda yazar Senai Demirci’nin söyleşisi ile devam etti. İzleyenlere güzel bir Ramazan akşamı yaşatan Senai Demirci, güzel sohbetiyle gönüllerde ayrı bir tat bıraktı.
Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu tarafından Senai Demirci’ye bir plaket hediye edildi.