Saadet partisi Gaziosmanpaşa Kadin Kollari Nisan ayı ilçe divan toplantısını ilçe merkezinde gerçekleştirdi... Toplantiya konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi GIK üyesi ve Istanbul Il Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Referandum konusuna değinen Kaya çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın AKP iktidarının övündüğü projeleriyle ilgili tespitleri:

Saadet partisinin dirayetli ve doğru tutumu gergin ortamı sakinleştidi.. din üzerinden çekişmelere kaydirilan ortamin sulh bulmasina sebep oldu ... 0.7 diye alay edilen siyasi partinin uzlaşmacı tutumunun toplumda yansımasi %15_20 yi buldu ve % 65 seviyelerinde beklenen evet onayı kıl payı öne geçti, insanlar bireysel düşünmeye sevk edildi.

Referandumdan önce Hollanda ve Almanyayla olan sorunlar konuşulabiliyordu fakat sonrasinda Tramp aranarak Ortadoğu için çare danışıldı..Ankara veya başka şehirlerde patlayan bombalar türkiyeyi hizaya getirmeyi istemektedir... Burada insanlar ayrıştırmak için... Arap_sünni kürt_türk vs.. herkes kendi cenazesine aglayacak .. hadi suriye ye ağla bakalim!.. Bunlar BOP projesidir...Suriyede attigimiz yanlış adimlarla olaylara dahil olamiyoruz... fırat kalkanı neden bırakıldı?...



Ekonomi ye bakacak olursak; Okmaydani hastanesine yapilan ek bina inşaatin girişinde proje muellifi Alman isimli bir şirket... parayi koymuş inşaati yapiyo... işi almak için şarti ise labaratuar malzemeleri siemens yada Bosch olacak... 1.2 katrilyon faiz öduyoruz haftada...almanya vs... e hani bizim İMF ye borcumuz bitmisti?... Borç 600 milyar doları aştı... Köprüler var. Tamam güzel de peki nasıl? Borçla!...yap islet devret... Ve köprülerde beklenen araç sayısını karşılamayıinca fatura yine millete çıktı... köprü ücretleri tek seferde 3.5 tl den 7 tl ye yükseldi... Bu sıkıntılarin ustunden sadece bu teşkilat gelecek...
1913 te 5 sene sonra Osmanlı bitcek dense kimse inanmazdi... diyerek uyarılarda bulundu...