Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde sahne alan sanatçı Ömer Karaoğlu, ezgileriyle Gaziosmanpaşalılara güzel bir konser verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Düzenlenen etkinliklerde dün akşam sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı. Gaziosmanpaşalıların büyük ilgi gösterdiği konser öncesi konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Düzenlediğimiz bu etkinliklerde amacımız, dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmek. Burada her akşam bir sanatçı kardeşimizi ağırlıyoruz. Bugün de bizi yalnız bırakmayan Ömer Karaoğlu kardeşime teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.
Başkan Usta’nın konuşmasının ardından sahne alan Ömer Karaoğlu ise uzun yıllardır söylediği ve pek çok insanın beğeniyle dinlediği ezgilerini seslendirdi. İzleyicilerin de zaman zaman Ömer Karaoğlu’na eşlik ettiği konser alkışlarla sona erdi.
Öte yandan Gaziosmanpaşa Belediyesi düzenlenen 16 mahalleyi kapsayan sokak iftarları Ramazan ayı boyunca devam ediyor. Ramazan etkinliklerinde ise Senai Demirci, Ahmet Yenilmez, İbrahim Sadri, Bekir Ünlüataer, Eşref Ziya Terzi, Sami Savni Özer ve Ahmet Özhan gibi isimler sahne alacak.