Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşa’da düzenlenen ‘Mevlid-i Şerif’ programına katıldı. Programda bazı Gaziosmanpaşalılar gözyaşlarını tutamadı.


Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. GOPARK Grand Salon’da düzenlenen geceye ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu katıldı. Hatipoğlu, gecede Peygamber Efendimiz’i (S.A.V) anlattı. Mevlid-i Şerif programına katılan bazı Gaziosmanpaşalılar ise Hatipoğlu’nun anlattıkları karşısında gözyaşlarını tutamadı.


Program açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, düzenlenen Kandil programına katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Peygamber Efendimizin bizlere miras bıraktığı ve özellikle de yaptığımız çalışmalarda dikkat etmemiz gerektiğine inandığımız davranışlar vardır. Dürüstlüğün, adaletin korunması, emanete sahip çıkılması, kimsesizlerin kimsesi olunması, yetim ve öksüzlere kol kanat açılması, herkese karşı adaletli davranılması, herkesin hakkının korunması ve iyilik yapılması kuşkusuz Peygamber Efendimizin bize bırakmış olduğu ve bizim de uymak zorunda olduğumuz en önemli görevimizdir diye düşünüyorum” dedi.