Kazım Karabekir Mahallesi’nde vatandaşın birçok hizmete ulaşımını kolaylaştıracak olan semt konağı çok yakında tamamlanıyor. Yeni semt konağı, Aile Sağlığı Merkezi, PTT Hizmet Noktası, Muhtarlık, Gaziosmanpaşa Belediyesi İletişim Bürosu ve 112 Acil Yardım İstasyonu’nu bünyesinde bulunduracak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde inşa edilen Semt Konağı’nda sona yaklaşıldı. Kaba inşaat çalışmasının tamamlandığı binada çatı kaplamasının ardından ince işçiliğe geçilecek. Çok yakında hizmete açılması planlanan yeni semt konağı, fonksiyonlu yapısıyla birçok alanda hizmet verecek ve vatandaşların hizmetlere ulaşımını kolaylaştıracak.

Kazım Karabekir Mahallesi Semt Konağı bünyesinde Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık, PTT Hizmet Noktası, Gaziosmanpaşa Belediyesi İletişim Bürosu ve 112 Acil Yardım İstasyonu bulunacak. 510 m² alanda inşa edilen hizmet binası, Türk mahalle kültürü ile modern mimari anlayışını buluşturacak. Semt konağı, engelli vatandaşların kullanımına uygun biçimde engelli dostu olarak dizayn edilecek.