Otomobil sektörünün önde gelen kuruluşlarından GÖKER OTOMOBİV Sahiplerinden Mehmet, Mustafa,Ömer, Hakan ve Kadir Göker kardeşlerinin Anneleri Semiha Göker (81).vefat etti.

Gaziosmanpaşa'ın saygın iş adamlarından  Göker ailesi üzücü bir gün yaşadı. FİAT Otomotiv firmasının Türkiye'de 9 yıldır en çok satış liderliğini sürdüren Göker Otomotiv sahipleri, Mehmet, Mustafa, Ömer, Hakan ve Bekir Göker  kardeşlerin anneleri Ahmet Göker'in eşi Semiha Göker, dün hayatını kaybetti. 

Semiha Göker için Cuma namazına müteakip  Göziosmanpaşa Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Gaziosmanpaşa'nın saygın isnaf ve işadamlarından olan Göker ailesini seven dostları bu acı gününde yalnız bırakmadı. Gaziosmanpaşaş, çevre ilçeler ve değişik yerlerden Göker ailesi sevenleri ve yakınları Gaziosmanpaşa'ya akın etti. Cami bahçesi, namaz saatinden katılımcıları almayınca, cemaat meydana yayıldı. 

Semiha Göker hakkın rahmetine kavuşması üzerine taziye dileklerini iletmek için gelen dostlar ve yakınları Göker ailesi fertlerinin elini sıkabilmek için adeta kuyruk oluşturdu.

Cuma namazına müteakip kılınan Cenaze namazının ardından  Semiha Göker'in naaşı, Eyüp Sultan Mezarlığı'na götürüldü. Burada Kur'an tilaveti ile toprağa verildi. 

aydınSes Medya ailesi olarak GÖKER OTOMOTİV sahipleri Göker ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz. Semiha Annenin mekanı cennet olsun.... 

Ahmet Göker, eşini kaybetmenin acısını yaşadı. Taziye dileklerini kabul etti.