HalilAydın-aydinSes.com/GOP Giresunlular Derneği Birlik beraberlik dayanışma gecesi düzenledi

DJ. Hacı Mehmet Günaydın'ın  sunuculuğunu  yaptığı Gop Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu M.Halil Hayta Başkanlığında yoğun katılımla Birlik beraberlik dayanışma gecesi düzenledi. Giresunlular Gaziosmanpaşa stadında yerel sanatçılar Sanatçılar Olgun Aydın ve Elifçenin söylediği yöresel türkülerle doyasıya eğlenendiler.

Geceye GOP Belediye başkanı, Hasan Tahsin Usta, Ak Parti Gop İlçe Başkanı Şahin Pirdal, SP. Milletvekili adayı Mustafa Mican, ve çoksayıda davetli katıldı.

Başkan M.Halil Hayta yaptığı konuşmada:
Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği olarak birlik ve beraberliğimizin devamı için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz proğramımıza katılmından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ederim; hepiniz hoş gediniz. Böyle bir gecede bizleri yalnız bırakmadınız. Sanatçılarımız ve foklor ekibimize, geceyi düzenlememize yardımcı olan ekibimize sponsurlerımıza da ayrıca teşekkür edrim hepinize iyi eğlenceler diyerek sözlerini tamamladı. 

Ardında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsın Usta ve saadet Parti Milletvekili adaykarı kısa birek konuşma yaptılar. Yemek ikramı verilen gecede sanatçılar  eşliğinde Giresunlular doyasıya eğlendiler.