Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Abdurrahman Önül, söylediği ilahilerle Gaziosmanpaşalılara duygu dolu anlar yaşattı.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Belediye tarafından verilen sokak iftarları ile vatandaşlar komşularıyla birlikte oruç açma imkanı bulurken iftar sonrası programlarla da keyifli dakikalar yaşıyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne alan Abdurrahman Önül’de ilahilerini Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda bazı vatandaşların duygulanarak gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
 
Programa katılan vatandaşlardan Yusuf Ebece ve Bünyamin Babacan’da düzenlenen etkinliklerden dolayı Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirterek memnun olduklarını söylediler.
 
Öte yandan Gaziosmanpaşa Belediyesi düzenlenen 16 mahalleyi kapsayan sokak iftarları Ramazan ayı boyunca devam edecek. Belediyenin, Bulgaristan’ın Kırcaali kentinden de 3 ayrı iftar vereceği belirtilirken, düzenlenen Ramazan konserlerinde Esat Kabaklı, Ömer Çelik, Dursun Ali Erzincanlı ve Serdar Tuncer gibi sanatçıların sahne alacağı ifade edildi.