Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe halkının ‘On bir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferini ve bir şenliği andıran coşkusunu hep birlikte yaşaması adına birbirinden güzel etkinlikler ve sokak iftarları gerçekleştiriyor. Etkinlikler kapsamında yazar Senai Demirci 6 Temmuz 2015 Pazartesi akşamı saat 22.30’da RTE Gençlik Parkı’nda vereceği bir konserle Gaziosmanpaşalılarla buluşacak.

2015 yılı Ramazan ayı Gaziosmanpaşa’da, bu kutsal ayın maneviyatına uygun programlarla, çocuklara özel etkinliklerle ve kalpten kalbe sohbetlerle kulluğu hatırlatan bir bilinçle yaşanıyor. ‘Onbir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferi ve bir şenliği andıran coşkusu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen sohbet, söyleşi, konser ve tiyatro gibi etkinliklerle hissediliyor.
Gaziosmanpaşa halkı bu etkinliklerin yanı sıra ilçenin 16 mahallesinde gerçekleştirilecek sokak iftarlarıyla aynı sofrada ekmeklerini paylaşmanın ve oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. Etkinlikler kapsamında hem Gaziosmanpaşa Meydanı hem de RTE Gençlik Parkı’nda kurulan stantlarda el sanatları, kitap ve yöresel tatların satışı gerçekleştiriliyor.
Etkinlikler kapsamında RTE Gençlik Parkı’nda yazar Senai Demirci, 6 Temmuz 2015 Pazartesi akşamı saat 22.30’da vereceği konserle Gaziosmanpaşalılarla buluşacak.