Gaziosmanpaşa CHP İlçe Kongresi yapıldı. Kongre solanınu 3 adaya oy vermek için gelen delegeler sandıka 2 adaya oy verdi. Kongrenin kadın adayı Özge Çamcı, Hasan Temel lehine çekildi. Yılmaz Yıldırım, konuşması sırasında delegelerden alkış aldı. Yapılan seçim sonunda 189 oy alan Yılmaz Yıldırım ilçe başkanı seçilirken, rakibi Hasan Temel 142 oy aldı.

CHP İstanbul'da ilçe kongrelerini yaparken, en çekişmeli kongre Gaziosmanpaşa'da oldu. Gaziosmanpaşa'da üç aday vardı. Ancak Yılmaz Yıldırım'ın güçlü olduğunu gören Hasan Temel ile Özge Çamcı taraftarları arasındaki görüşmeler sonuç verdi. Özge Çamcı adaylıktan vaz geçerek Hasan temel'i desteklediğini ilan etti. Kongreye CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'de katılarak bir konuşma yaptı. 

Konre'de yönetimin faliyet roporları okunduktan sonra tekrar aday olmayan Hasan Temel bir konuşma yaparak partililere ve delegelere teşekkür etti. Temel, CHP'yi iktidar yapmak için herkese görev düştüğünü belirterek, 2 seçim atlattığını belirtti. Temel, başarı için çalıştıklarını belirterek, görevi devralacak başkan ve yönetimine başarı diledi.

Kongre'de konuşan eski belediye başkan adaylaından Halil İbrahim Türkyılmaz'ın, Özge çamcı ile Hasan Temel'in birleşmesinden bahsederken, 'Eşbaşkanlık' önermesi ortalığı karıştırdı. Partililerin tepki gösterdi.

Adaylar Hasan Temel ve Yılmaz Yıldırım'da birer konuşma yaptı. Ancak adaylıktan vaz geçen Özge Çamcı'ya adaylar bölümünde söz verilmemezsi de tepkiye neden olurken, Çamcı dilek ve temenniler bölümünde mikrofonu aldı. Bu seferte karşı grip Özge Çamcı'ının konuşmasına itiraz etti. tartışmalarla devam ede kongrede oylamaya geçildi. Yapılan seçim sonunda 189 oy alan Yılmaz Yıldırım ilçe başkanı seçilirken, rakibi Hasan Temel 142 oy aldı.