Eski İl Genel Meclis üyesi, eski boksör, Gaziosmanpaşa Pazariçi Camii ve Kuran Kursu Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Demirkapı dün toprağa verildi. Demirkapı'nın Eyüp Camii'nde kılınan cenaze namazı ve cenaze törenine çok sayıda sevenleri ve dostları katıldı. Cenaze namazına katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Recep Koral başta olmak üzere çak sayıda STK ve siyasi Demirkapı'nın cenazesine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi.

Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen boks müsabakalarında birçok başarıya imza atan Mehmet Demirkapı için dün Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Demirkapı'nın yakınları ve sevenleri katıldı.

Mehmet Demirkapı'nın cenazesi kalabalık bir cemaatle kılınan namazın ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.