Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Naat-ı Şerif dinletisiyle gönüllere hitap etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, ilçe halkının büyük ilgisiyle sürüyor. Her yıl Ramazan ayında kurulan Gönül Sofraları, bu kez de Kazım Karabekir Mahallesi’nde kuruldu. Özellikle gençlerin büyük katılım gösterdiği iftar programı çocuklara yönelik olarak Karagöz Hacivat gösterisi sahne alırken, Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi ile Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine hitap edildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise tek tek masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Gençlik Parkı’nda her akşam düzenlenen Ramazan etkinliklerinin dün akşamki bölümünde ise sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’nın Naat-ı Şerif dinletisi vardı. Program öncesi bir selamlama konuşması yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Ramazan ayında bize düşen sadece ibadet yapmak değil küs olduğumuzla barışmamız, acıları anlamamız, şefkatli hoşgörülü olmamız. Bizlerde muhabbetimiz daim olsun diye her gün farklı bir mahallede iftar veriyor sonra burada değerli sanatçılarımızla bir araya geliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla beraber heyecanımız da artıyor. Bayramları tatil olarak görmemeli, asıl manasını unutmamalıyız. 
Bu güzel günde hizmetlerimizden bahsetmiyoruz fakat ısrarla sorulduğu için söylemek istiyorum. Kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. En adil ve iyi şekilde yürütebilmek için sizlerden sabretmenizi istiyorum. Kafa karışıklığı olanların Kentsel Dönüşüm Bürolarımıza ve Belediyemize gelmelerini istiyoruz. Hepinize teşekkür ediyor, Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. 
Konuşmanın ardından sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, müzik eşliğinde okuduğu güzel Naat-ı Şerif’le Gaziosmanpaşalılaların gönüllerine hitap etti. Program sırasında pek çok kişinin duygulandığı gözlendi. Program sonunda Başkan Usta, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’ya günün anısına bir plaket hediye etti.