Milletvekili aday adayı olan Gaziosmanpaşa'nın tanınan siması Cüneyt Aytop, Başbakanlık Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden ayrılarak Ak Parti'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Cüneyt Aytop, aydınSes'i ziyaret etti.

Cüneyt Aytop, İstanbul 2. Bölge'nin önemli ilçelerinden Gaziosmanpaşa Küçükköy'de büyüdüğünü ve halen Bayrampaşa'da ikamet ettiğini belirttti. Amacının halka hizmet olduğunu ifade eden Aytop, "Bu güne kadar hep toplumsal hizmet alanlarında görev yaptım. Bundan sonra devlet kadrolarinda edindiğim deneyimlerimi siyasi olarak değerlendirmek ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında bir nefer olarak çalışmak isityorum" dedi. 

Cüneyt Aytop, 1974 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de doğdu. 1994-2002 yılları arası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü olarak görev yaparken Belediye Başkanı Recep Koral'ın 2002'de milletvekili seçilmesinden dolayı milletvekili danışmanı olarak görev yaptı.

2007 -2009 yılları arasında Beyoğlu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevde bulundu.

2009 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti'den Arnavutköy Belediye Başkan adayı oldu. Başbakanlık G.S.G.M İstanbul İl Müdürlüğü'nde görev yaparken, 12 Haziran 2011 milletvekili seçimlerine katılmak için istifa etti.

2014  27 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti'den Gazosmanpaşa Belediye Başkan aday adayı oldu. 

Evli ve bir kız çocuk babası olan Cüneyt Aytop, ayrıca Gaziosmanpaşa Güreş İhtisas Spor Kulübü kurucusu ve Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkan vekili olarak görevini sürdürüyor.