Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Pazariçi Mahallesi’nde kurduğu Gönül Sofrası’nda vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bizleri yalnız bırakmayıp, iftarımıza katılarak sofralarımıza bereket kattınız. Dostluğumuz, kardeşliğimiz, muhabbetimiz hiç bitmesin” dedi. Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan usta sanatçı Ahmet Yenilmez ise ‘Gül Sevdası’ isimli tiyatro oyunuyla büyük beğeni topladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, ilçe halkının büyük ilgisiyle sürüyor. Her yıl Ramazan ayında ilçenin 16 mahallesinde kurulan Gönül Sofraları, bu kez de Pazariçi Mahallesi’nde kuruldu. İftar programı öncesi çocuklara yönelik gösteriler sergilenirken, Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi ile Pazariçi Mahallesi sakinlerine hitap edildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise tek tek masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti ve çocukları sevdi. Burada bir konuşma yapan Başkan Usta, “Bizleri yalnız bırakmayıp, iftarımıza katılarak sofralarımıza bereket kattınız. Allah sizlerden razı olsun. Dostluğumuz, kardeşliğimiz, muhabbetimiz hiç bitmesin. Sizin de bildiğiniz gibi Ramazan boyunca Mevlana Mahallesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda etkinliklerimiz oluyor. Az önce bir kardeşimiz, ‘Neden burada öyle bir park yok? Biz de istiyoruz’ dedi. İnşallah kentsel dönüşümle birlikte yeni parklar için alanlarımız olacak. Kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Pazariçi Mahallesi de kentsel dönüşüm içinde. Sizlerin biraz sabretmesi gerekiyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Usta, vatandaşlarla birlikte iftar açtı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin sürdüğü RTE Gençlik Parkı’nda ise usta sanatçı Ahmet Yenilmez’in ‘Gül Sevdası’ isimli tiyatro oyununu sergiledi. Büyük bir ilgiyle izlenen sonrası konuşan sanatçı Ahmet Yenilmez, Gaziosmanpaşa’da zaman zaman bu tarz oyunlar vesilesiyle bulunduğunu belirterek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.