Foto galeriye git
Halil Aydın - Gazeteses haber.com Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından Mevlana  mahalle  gençlik parkında  Sivil toplum kuruluşlarına yönelik iftar programı  düzenlendi.

Mevlana Gençlik Parkında gerçekleştirillen  İftar programına Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. ŞaHİN PİRDAL’ın  ve yardımcıları, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA ve  Başkan yardımcıları, İstanbul Büyükşehir Meclis Üyesi ( Giresun federasyonu Başkanı) Hasan Turan Giresun federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah akgün, Gop Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Kol, Eyüp Yeşilpınar Büyük Osmanlı Derneği Başkanı  Bayram Demir, Gop  Belediyesi  Meclis Üyesi M.Halil Hayta, Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe İcra ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve üyesi katıldı. 

Gop Ak Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal yaptığı  konuşmada;
İftarımıza  katılan STK  temsilcilerine;mahalle  Muhtarlarına ve Mevlana mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Hepinizden  Allah razı olsun, Bu mübarek günde davetimize katıdığnız için hepinize çok teşekkür ederim, diyerek sözlerini tamamladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA da yaptığı konuşmada; 
Kıymetli  davetliler  sevgili  hemşehrilerim STK temsilcilerimiz ve  mahalle  sakinlerimiz  Bu  güzel  ifterar soframıza katıldığınız için hepinize  teşekkür ederim, diyerek sözlerini tamamladı.



Ezanın okunmasıyla birlikte hep beraber oruçlar açıldı. Ardından Gop Ak Parti İlçe  Başkanı  Av. Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA  Birlikte STK Temsilcilerine Plaket dağıttılar. 

Hatıra  fotoğrafı  çekilerek proğram sona erdi.