Foto galeriye git 
 Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İsmail Ergüneş'in istifasıyla yerine atanan Avukat Şahin Pirdal ile kongrede de devam dedi. Yapılan Ak Parti Gaçiosmanpaşa 5. Olağan Konresi'ne tek aday olarak giren Şahin Pirdal delegelerin desteği ile gücüne güç katmış oldu. 

Protokole Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Ak parti Milletvekili Hüseyin Bürge, Burhan Kuzu, Şirin Ünal, Ak parti İstanbul İl Başkanı Aziz Bababuccu, Bşk. Yardımcısı Yavuz Subaşı, Kadın kolları Başkanı Zekiye Çapan, İBB Başkanı Kadir Topbaş,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gop Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İl Meclis Üyesi Hasan Turan katıldılar

Küçükköy Kız Meslek Lisesi'nde yapılan Kongreye katılım yoğun oldu. Çok sayıda misafir ve Parti Genel Merkezi'nden katılımlarında olduğu kongrede Gaziosmanpaşa Eski Belediye Başkanı Erhan Erol'un delege yapılmaması dikkat çekti. Normalde AKP tüzüğüne göre mevcut belediye başkanları kongrenin doğal delegesi olurak oy kullanma hakkına sahip oluyor. Yine geçen dönem Belediye Başkan Yardımcılarından Arif Parlakkılıç'ında delege yapılmadığı öğrenildi. 

Şahin Pirdal kongrenin açılışında partisinin daha da güçlendiğini, Gaziosmanpaşa'da hedeflerinin yüzde 65 oy olduğunu belirtti. Oylama sonrasında ise delegelere güveninden dolayı teşekkür ederek, kendilerini utandırmayacağını söyledi.