AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, seçim öncesi Gaziosmanpaşa İlçesini ziyaret edip, Yönetim Kurulu ve Mahalle Başkanları toplantısına katıldı.

HER BİRİNİZ BİRER KAHRAMANSINIZ

İl Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanı Yeşil Aytulum, Gaziosmanpaşa´dan sorumlu İl Koordinatörleri Feyza Tuncer ve Helin Kader Çelik´inde hazır bulunduğu toplantıda, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, kadın kollarında hizmet veren her bir kadının yaptığı fedakarlığın farkında olduklarını söyledi ve her biriniz birer kahramansınız dedi.

Döğücü: Kapımız Herkese Açık

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara çok güvendiğini kaydeden Döğücü,´ Başkanımız çok güçlü bir lider ve bizler arkasında oldukça daha da güçleniyor. AK Parti döneminde kadınların kazanımları çok fazla. Bizler Üniversitelerden atıldık, joplandık, dışlandık. Her mücadelemiz bize çok şey kazandırdı. Tekrar o günlere dönmek istemiyoruz. Bu yüzden çalışmalarımızı artırmamız gerekiyor.15 Temmuz´u düşünün, fırsat bulduklarında neler yapabileceklerini gördük. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil´ dedi.

Tüm Yönetim Kurulu üyeleri ile tek tek görüşen Başkan Döğücü, mahalle başkanlarından mahallelerle ilgili bilgileri aldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, İstanbul´un tüm ilçelerine yetişmeye çalışan İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü´nün bu ziyaretinin teşkilatımız için büyük moral olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Günün anısına İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü´ye hediye takdim etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü toplantının ardından, İlçe Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret etti. İlçe Başkanı Serkan Acar ve İlçe Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile istişarelerde bulundu.