Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları tarafından düzenlenen 5 çayı programında Gaziosmanpaşa’da yaşayan 16-25 yaş arası gençler bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe binasında Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit'in başkanlığında gerçekleşentoplantıya, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve çok sayıda genç kızlarımız katıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit; Programa ilgi gösteren gençlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Sosyal kulüpler kurarak Gaziosmanpaşa’lı genç kızlarımızı buluşturacağız. Spor,Sinema,Kitap Okuma, yakın tarih,siyasal iletişim vb bir çok sosyal alanda gençlerimiz ile bir araya geleceğiz dedi.


Yeni ufukların gençlerle açılacağını belirten Yiğit;Gaziosmanpaşa’da yaşayan 16-25 yaş arası genç kızlarımızla bir araya gelerek “Genç Fikirler Grubu” oluşturduk, Eğitimden iş gücüne ve siyasete katılıma kadar birçok alanda gençlerimiz, Özgürce fikirlerini söyleyip onları dinleyeceğiz dedi.

Akparti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal; selamlama konuşmasında gençlerin daha fazla siyasete ilgi göstermesi gerektiğini belirterek katkının boyutuna bakmadan bu yapı içinde yer alınması gerekir dedi.

Programın sonunda gençlerin sorularını cevaplandıran Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal bu projeyi desteklediğini ve çalışmalarla yakından ilgileneceğini vurguladı.