Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu okul müdürleri ve okul Aile birliği başkanlarıyla gaziosmanpaşa gençlik kültür merkezindeki toplantıya Gaziosmanpaşada bulunan tüm okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Davetliler arasında istanbul millet vekilimiz sayın: Hüseyin Bürge . İlçe milli eğitim müdürü sayın: Bekir Servet Bakırcı. Ak parti il yönetim kurulu üyesi sayın: Sümeyye Uygun hanımefendi teşrif ettiler.

Ak parti ilçe başkanı Şahin Pirdal yaptığı konuşmada öncelikle toplantıya iştirak eden tüm okul müdürlerine ve okul aile birliği başkanlarına teşekkür etti .

Ak parti döneminin başlamasıyla birlikte TÜRKİYE de sayısız yenilikler büyük projelere imza attık. Gaziosmanpaşa ilçemizde artık hemen hemen yanilenmiyen okul ve günümüzün bilgi çağı olan
internetsiz okul kalmadı. Çocuklarımın yarınlarımın daha temiz daha ferah okullarda eğitim alması bizim yegane görevlerimizden birisidir. Daha güçlü bir TÜRKİYE için daha çok çakışarak hizmete devam ettiğimiz sürece yarınlarımıza dahada umutla bakacağımıza inanıyorum dedi.