Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de daha önce uyuşturucu madde kullanmaktan poliste suç kaydı olan 24 yaşındaki Emre Çindemir, boş arsada ölü olarak bulundu. Bonzai nedeniyle yaşamını yitirmiş ihtimali üzerinde durulan Çindemir'in cesedi otopsi içen hastane morguna kaldırıldı.
Sütlüce Mahallesi İkinci Yayla Sokak'ta akşam saatlerinde boş arsada park halinde duran otobüsün hemen yanında hareketsiz halde bir gencin yattığını gören vatandaşlar durumu polise ve 112 Acil Servise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Emre Çindemir adlı gencin ölmüş olduğu belirlendi. Vücudunda herhangi bir darp ve cebir izi bulunmayan Emre Çindemir'in, daha önce uyuşturucu madde kullanmaktan poliste 4 ayrı suç kaydının bulunduğu belirtildi. Bonzai kullanıldığı sanılan ve bununun sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği ifade edilen Emre Çindemir'in cesedi uzun süre üzeri açık halde kaldı. Çocukların merakla baktıkları ceset daha sonra polislerin getirdiği gazete kağıtları ile örtüldü. Çindemir'in cesedi daha sonra cenaze aracına konularak otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek olan Emre Çindemir'in daha önce ailesi ile birlikte Sütlüce Mahallesi'nde oturduğu, bir süre önce de Bilecik'in Bozüyük ilçesine taşındıkları öğrenildi.

FOTOĞRAFLI