Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Fatih Belediyesi sucuk-ekmek ikramında bulundu.

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Fatih Belediyesi sucuk-ekmek ikramında bulundu.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor. Demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşların ihtiyaçları Fatih Belediyesi tarafından karşılanırken, bu akşam demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlara sucuk - ekmek ikramında bulunuldu.

Vatan Caddesi'ndeki demokrasi nöbetini sürdüren bir vatandaş,"Allah devletimize zeval vermesin. 15 Temmuz'dan beri, daha Cumhurbaşkanımız seslenmeden evvel eşim evden fırlayıp gitmişti. Biz o haberi alır almaz sabah 4'e kadar burada bekliyoruz ve başkomutanımız gidin diyene kadar beklemeye devam edeceğiz. İkinci emri bekliyoruz. Rabbim bir daha bugünleri yaşatmasın ve düşmanlarımıza fırsat vermesin" ifadelerini kullandı.

Fatih Belediyesi tarafından hazırlanan ikramların 5 bin kişiye dağıtılacağı öğrenildi.