Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yeşilay Derneği üyesi üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Demir ve Yeşilaylı gençlerin buluşması Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Gece öğrencilerin tek tek kendini tanıtmasının ardından Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ve başkan yardımcılarının kendilerini tanıtmasıyla başladı. Üniversiteli gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Demir, gençlerle bir araya gelmekten büyük keyif aldığını ve bu buluşmaları sık sık yaptığı belirterek başladığı konuşmasına özel hayatından kesitler sunarak devam etti.

Kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı sorunları ve bu sorunlara rağmen başarılı olmak için neler yaptıklarını anlatan Başkan Demir, bugün artık o sorunların birçoğunun sorun olmaktan çıktığını ve gençlere sorunlardan yılmamalarını gerektiğini öğütledi.

Buluşmaya katılan Yeşilay Derneği üyesi gençler de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in davetini çok anlamlı bulduklarını ve yardımcılarıyla birlikte tam kadro kendilerini ağırlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hep birlikte yenen yemeğin ardından Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, konuklarına yaptıkları hizmetler ve çalışmalar hakkında kısa kısa bilgiler verdi. Başkan Demir’in sunumundan sonra belediyeciliğin aslında hiçte düşündükleri gibi olmadığını gördüklerini ifade eden öğrenciler, Başkan Demir’i soru yağmuruna tuttular.

Yeşilay Derneği üyesi gençler, Başkan Demir’e daha çok ilçe’de uyuşturucuyla ve fuhuşla nasıl mücadele ettiklerini sordular.

Öğrenciler başkan Demir’e, İstanbul’da özellikle Fatih’te yoğun olarak yaşayan Suriyelilerle ilgili ne gibi çalışmalar yapıldığını, belediyeciliğin sokak temizlemekten mi ibaret olduğunu, Kültürel faaliyetlerin duyurulmasındaki eksiklikleri Fatih’te ne gibi çalışmalar yapıldığı gibi sorular da sordular.

Samimi bir sohbet ortamında geçen programda Başkan Demir bütün sorulara samimiyetle cevap verdi. Fırsat buldukça gençlerle biraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.