İstanbullulara yaklaşık 2 ay boyunca ucuz alışveriş yapma imkanı sunan “Mahmutpaşa Alışveriş Festivali” Eminönü Meydan’da düzenlenen muhteşem final programı ile sona erdi.

Festivalin kapanış programında mahmutpasa.com’a başvuran 800 yüz başvuru içerisinden kura ile seçilen 4 çift, Fatih Belediye Başkanı Mutafa Demir’in kıydığı nikah ile dünya evine girdi.

Cengiz Kurtoğlu’nun söylediği şarkılar eşliğinde dans eden çiftler yaşayacakları en güzel anı tattıklarını söyledi.

Bir ay boyunca etiket fiyatlarıyla birçok vatandaşı Mahmutbey’e yoğunlaştıran ve esnafın da yüzünü güldüren “3’üncü Mahmutpaşa Alışveriş Festivali” Eminönü Meydan’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi. Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği festivalin kapanışı programına İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği Yusuf Yetişgin’in yanı sıra Cengiz Kurtoğlu, Jale Parıltı, Ahmet Selçuk İlkan gibi sanatçılar, Gazeteci Nurcan Sabur ve Sevda Türküsev ve işadamı İrfan Kodaloğlu ve pek çok vatandaş katıldı.

BAŞKAN DEMİR, NİKAH KIYDI, CENGİZ KURTOĞLU ŞARKI SÖYLEDİ

Festivalin kapanışında büyük sürprizler de vardı. 800 çiftin arasından kura seçilen 4 çiftin nikahını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Çiftin nikah şahitliğini İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği Yusuf Yetişgin, Cengiz Kurtoğlu, Jale Parıltı, Ahmet Selçuk İlkan Nurcan Sabur Sevda Türküsev ve İrfan Kodaloğlu hep birlikte yaptılar. Nikahları kıyılan çiftler, daha sonra Cengiz Kurtoğlu’nun şarkıları eşliğinde dans ettiler.

Çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Mustafa Demir, Mahmutpaşa’nın tarihi önemine değinerek, amaçlarının festivallerle Mahmutpaşa’nın daha da canlanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Mahmutpaşa’nın gelinliklerini ve damatlıklarını giyen çiftler, böyle bir organizasyonun tamamen sürpriz olduğunu yaşadıkları bu mutluluğu da evlenemeyen herkesin yaşaması gerektiğini dile getirdi.