Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, geleneksel bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ve belediye personeliyle bayramlaştı.

Yoğun katılımın olduğu törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra başkan yardımcıları, müdürler, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve belediye çalışanları katıldı.

ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI

Başkan Demir, oldukça samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma töreninde, misafirlerini kapıda karşılayarak onlarla tek tek bayramlaştı, sohbet etti. Bayramlaşma töreninin en neşeli misafirleri ise çocuklardı. Bayramın neşesi olan çocuklar Demir’in elini öperek belediye başkanlarının bayramını kutladılar. Çocukların sevgisine onları öperek karşılık veren Demir, çocuklara bayram harçlığı verdi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir geleneksel bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ile de bayramlaştı.

BAYRAMLAR KAYNAŞMA PAYLAŞMA GÜNÜDÜR

Bayramların, kaynaşmanın ve paylaşmanın yaşandığı özel günler olduğunu belirten Demir, ''Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlam nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte varmamızı nasip eylesin” dedi. Demir, Fatih Belediyesi personelinin emeklerinin önemine değindi, tüm personele teşekkür etti ve herkesin bayramı, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulundu. Başkan Demir, samimi ve gayretli çalışmalarından ötürü personele teşekkür etti.