MHP Fatih İlçe Başkanlığı'na üye yaklaşık 50 kişilik grup, Fatih Belediyesi'nin önünde 17 ve 25 Aralık Operasyonlarına dikkat çekmek amacıyla eylem yaptı. Eylem nedeniyle belediye çevresinde Çevik Kuvvet ekipleri ve sivil polisler geniş güvenlik önlemi aldı.

Yaklaşık 50 kişilik grup, saat 17.25'te Fatih Belediyesi önüne geldi. 'Hırsız var', 'TÜRGEV, Mustafa Demir, işte paralel yapı', 'Yarım ada, tam lokma' yazılı dövizler taşıyan kalabalık, 'Yetimin hakkı sizi boğacak', 'Meclis'te hırsız istemiyoruz', 'Hırsızlık babadan oğula geçer' şeklinde sloganlar attı.

Daha sonra, MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük bir basın açıklaması okudu. 17 ve 25 Aralık Operasyonlarına dikkat çeken Küçük, “Bu dönem, Türk milletinin tarihine kara bir leke olarak düşmüştür. Operasyonları yürüten polislerin, savcıların, hakimlerin yerleri defalarca değiştirilerek kağıt üzerinde kendilerini aklamaya çalışanlar, bu milletin vicdanında asla aklanmayacaktır. Şimdi de duyuyoruz ki, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir milletvekili adayı olacakmış. Ankara'ya gidip dokunulmazlık zırhına bürünerek kendini kurtarabileceğini zannedenler unutmasın ki, ülkücüler bu karanlık dönemin karanlık insanlarını unutmamak ve unutturmamak üzere ant içtiler diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından bir süre daha slogan atan grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Eylem nedeniyle Fatih Belediyesi'nin çevresinde Çevik Kuvvet ekipleri ve sivil polisler geniş güvenlik önlemi aldı.