Fatih Belediyesi kahvaltılı ‘Halk Meclisi’ bu hafta Kocamustafapaşa’da kuruldu.

Halk Meclisi’nin bu haftaki adresi Kocamustafapaşa Parkı oldu. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, düzenlediği ‘Halk Meclisleri’nde mahalleliyle bir araya gelmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Belediye binasında periyodik olarak düzenlenen ‘Halk Günleri’nin yanı sıra bundan böyle yine periyodik aralıklarla Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ekibi mahallelerde parklarda kahvaltılı halk meclislerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Kocamustafapaşalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk meclisi toplantısına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve başkan yardımcıları katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’de artık bundan sonra mutat olarak düzenledikleri kahvaltılı halk meclisine yoğun katılımlarından dolayı Kocamustafapaşa mahalle sakinlerine teşekkür ederek, ‘ Daha bugüne kadar hiçbir Fatihliden ‘bizi seçimden seçime hatırlıyorsunuz’ diye bir serzenişte bulunmadı, bulunamaz. Biz sadece seçimlerde değil yılın her günü sizinleyiz sizinle beraberiz. Biz seçim için çalışmıyoruz. Her zaman hizmetin en kalitelisini en hızlı şekilde vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. Her fırsatta insanlarımızla bir araya gemliye çalışıyoruz. Derdimiz, eğer bir yanlışımız bir eksiğimiz varsa bunun biz söylenmesi iletilmesi. İnsanın olduğu yerde yanlış veya eksik olabilir, varsa bir eksiğimiz bunun bize birinci ağızdan söylenmesini istiyoruz’ dedi.

Hep birlikte güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen halk meclisinde vatandaşlar da öncelikli olarak kendilerine böyle bir imkan sunduğu için Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür ettiler.

Kahvaltını ardından, Kocamustafapaşa mahalle sakinleri tek tek sırayla sorun, sıkıntılarını ve isteklerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e ilettiler.