Feridun Tümer İlkokulu öğrencisi Ayşenur Karka’nın yazdığı davet mektubu üzerine okula ziyarete giden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı gören öğrenciler yanına koşarak sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Aydın, Yeşilpınar Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret ederek okul yöneticilerinden bilgi aldı.

İlçedeki okullara sık sık ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerin yanında olan, hem maddi hem de manevi destek veren, her fırsatta gençlerle bir araya gelen Eyüp belediye Başkanı Remzi Aydın bu kez de bir öğrencinin daveti üzerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Feridun Tümer İlkokulu 4K sınıfında okuyan Ayşenur Karka isimli öğrenci Başkan Remzi Aydın’a “Başkanım sizi çok seviyorum. Özellikle sizi okulumuzda görmek istiyorum” şeklinde bir mektup yazdı. Küçük öğrencinin daveti üzerine Başkan Aydın okula ziyarete gitti. Başkan Aydın’ın okullarını ziyarete geldiğini gören öğrenciler yanına koşarak etrafında adeta sevgi çemberi oluşturdular. Başkan Aydın, Feridun Tümer İlkokulu Müdiresi Sema Köse’nin odasında, kendisini okula davet eden Ayşenur Karka isimli öğrenciyle de görüştü.



BAŞKAN AYDIN OKUL GÜNLERİNİ HATIRLADI

Feridun Tümer Ortaokulu ziyareti sırasında ise 7B sınıfına giren Başkan Aydın, burada bir sıraya oturdu. Sınıfta, okul sıralarında geçen günlerini hatırladığını söyleyen Başkan Aydın, yanında bulunan öğrencinin yaptığı ödevi inceledi. Bu arada, sınıfta o sırada işlenen Görsel Tasarım dersi ile ilgili de öğretmenden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Aydın, sabah erken saatlerde Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında sınıfları ve etkinlik alanlarını dolaşan Başkan Aydın, Okul Müdürü Muhammet Ali Ertürk ile görüştü. Müdür Ertürk’ten okulla ilgili bilgi alan Başkan Remzi Aydın “Okulumuz için gelecek yıl güzel projeler olacak inşallah” dedi.