MHP EYÜP İLÇE BAŞKANI HALİL FEYİZOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Feyizoğlu yayınladığı mesajda;
Bir Ramazan ayının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.Mübarek Ramazan Bayramına bizleri kavuşturduğu için Cenabı Allah'a ne kadar şükretsek azdır.
İslam adına Ortadoğu'ya kan ve gözyaşı getirenler,bu bayramda da geçmiş bayramlarda olduğu gibi milyonlarca Müslümanın bedduasını alıyorlar.
İslam coğrafyası kan gölü halindeyken,Müslüman kardeşlerimizin Irak'ta,Suriye'de,Filistin'de,Yemen'de,Afganistan'da,Libya'da,Doğu Türkistan'da ve dünyanın başka yerlerinde kanı dökülürken bizler burada nasıl bayram kutlarız.
Fakat yinede hiçbir zaman umudumuzu yitirmeden var gücümüzle çalışarak iç ve dış düşmanlara bu yaptıklarının hesabını soracağız.Dünyaya can emniyetini,mal emniyetini,din ve namus emniyetini doya doya yaşatacak tek millet vardır o milletin adı da Türk milletidir.

Halil Feyizoğlu;''Cenabı Hak bu mübarek ramazan bayramını,milletimiz ve tüm İslam alemi hakkında hayırlı ve bereketli eylesin.İslam coğrafyası üzerindeki kan ve gözyaşı en kısa zamanda dinsin.'' diyerek sözlerini tamamladı.