Halil Aydın- aydınses.com / Giresun Sivil  Toplum Kuruluşlarının duayen ismi Halil Kutük'ün küçük oğlu İbrahim Kütük, Dilek Haksöyleyen ile dünyaevine girdi. Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde ki Nikah Salonunda düzenlenen törende çiftin nikahını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kıydı. Başkan Aydın genç çiftlere mutluluklar diledi.

Nikah törenime Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı,Sultangazi Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Demiray, Giresun  Federerasyonu teşkilat Başkanı Abdullah Akgün  Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Başkani M.Halil Hayta, Eyüp Giresunlular dernek Başkanı  Avni Aydın ve  sok sayıda  davetli katıldı.

Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen nikah töreninde genç çifte tavsiyelerde bulunan Remzi Aydın, Kütük ailesine de mutluluklar diledi. Merasime katılanlarla birlikte topluca fotoğraf çektiren Başkan Aydın,  aile kurmaya adım atan genç çiftlere, aldıkları kararların takdire şayan olduğunu söyledi.

 Haksöyleyen ve Kütük çiftiyle hasbihal eden Aydın çifte bir ömür boyu sağlık ve huzur diledi. Tören sonunda kız ve erkek tarafının aileleriyle sohbet edip huzur dolu bir yaşam diledi. 

''Giresun Dernekler Federasyonu  kurucu  Başaknı Halil Kütük'' oğlunun  nikah törenine katılarak nikahını kıyan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a ve  tüm misafirlerine,  nikah törenine katılımlarından dolayı teşekkür  etti.