Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, düzenlenen bir toplantıda Eyüplü kadın esnaflarla bir araya geldi. Bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ve hazırlanan projeler, kadın esnaflara sinevizyon eşliğinde anlatıldı. Toplantının sonunda ise Başkan Remzi Aydın esnafların sorularını cevapladı, taleplerini dinledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde Kurtkemeri Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel ve çok sayıda kadın esnaf katıldı. Başkan Remzi Aydın, göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla, hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Başkan Aydın, gece gündüz, yağmur çamur demeden birbiri ardına yapılan ve ödüllerle taçlandırılan birçok çalışmalayı tüm detaylarıyla kadın esnaflarla paylaştı.

Toplantıda kadın esnaflara, Eyüp'ün ve Eyüplülerin huzuru, yaşam kalitesini artırmak için gerçekleştirilen, tamamen insan odaklı çalışmalar sinevizyon eşliğinde aktarıldı. Sinevizyonun ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Videoyu izledikten sonra gerçekten çok geniş alanda hepimizi ilgilendiren konularda hizmet verdiğimizi gördüm. Birçok soruna çözüm getirmeye çalışmışız. Sonuç önemli ama gayret, istek, çözme iradesi ve samimiyet hepsinden önemlidir diye düşünüyorum. İnşallah sizlerle sürekli istişare halinde olarak, bir araya gelerek, birbirimizi dinleyerek ve anlayarak, sorunları bir bir çözeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Gelen sorular üzerine referandum sürecine de değinen Başkan Aydın, bu süreçle ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Aynı coğrafyada yaşıyoruz, aynı ülkede yaşıyoruz, aynı dili konuşuyoruz, aynı kültür ve köklerden geliyoruz. Dolayısıyla birbirimizle ilgiliyiz ve ortak bir kadere sahibiz. Ortak kaderimizi ilgilendiren konularda bilgilenmek hepimizin hakkı. Bana göre bizlerin de yükümlülüğü. Milletimiz hiçbir dönemde yanılmadı. Bu referandum döneminde de yanılacağını düşünmüyorum. Ortak akıl dediğimiz milletin o görünmez iradesi genelde doğru kararlar verdi. Millet gerçekten ferasetli davranarak kararlarını doğru veriyor. İnşallah bu referandumda da doğru karar verecek.”