Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Deniz Köken, Giresun Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin 48. Olağan Genel Kurulu Toplantısına katıldı.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen olağan genel kurula Deniz Köken’in yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, çeşitli sivil toplum kuruluşları, (STK) çeşitli ilçe belediye başkanı ve adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Genel kurulun açılış kısmında yoğun programı sebebiyle katılım sağlayamayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın selamlama konuşması izletildi.

“ANADOLU İSTANBUL’DAN KALKINACAK, ANADOLU DA ÜLKEYİ KALKINDIRACAK”

Olağan genel kurul toplantısında konuşan Başkan adayı Deniz Köken, vakıf ve dernek işlerinin çok değerli ve gönül işi olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Vakıf dernek işlerinde çok çalıştık, kimse bu işlerden para almaz. Bu iş gönül işidir. Anadolu, İstanbul’dan kalkınınca; Anadolu da ülkeyi kalkındıracak. Ben aynı zamanda Antalya, Erzurum ve Gaziantep’te genel sekreterlik yaptım. Gaziantep’te de organize sanayi başkanlığı yaptığım için Anadolu’nun sanayi, toprak ve üretimle nasıl kalkınması gerektiği konusunu az da olsa gördüm ve bilgi sahibi oldum. Onları tekrar İstanbul’dan güzel çalıştaylarla, güzel konferanslarla Anadolu’ya yansıtmamız lazım. O zaman göreceksiniz ki hem Anadolu, hem İstanbul daha çok kalkınacak, daha rahat daha güçlü bir Türkiye olacaktır"