Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Feshane’de düzenlenen “Erzincan Tanıtım Günleri”nin açılışına katıldı. Başkan Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte Feshane’de standları dolaştı ve Radyo İstanbul Ajansı’nın canlı yayında konuğu oldu.

“Erzincan Tanıtım Günleri” Eyüp’te bulunan Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 5 – 8 Mart tarihleri arasında devam edecek olan açılışına katıldı. Başkan Aydın, açılış öncesi AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte standları dolaştı.

Bu arada Başkan Remzi Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü’nden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Süleyman Karaman, fuar alanında standı bulunan Radyo İstanbul Ajansı’nın canlı yayınına konuk oldu.

Başkan Aydın canlı yayında ilk olarak “Feshanemiz her hafta böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Biz de bundan çok mutlu oluyoruz. İnşaallah katılımlar daha da artarak devam eder” temennisinde bulundu. Konuşmasına devam eden Başkan Aydın şunları söyledi; “Erzincan tulum peynirini ve balını çok severim. Erzincan Valimiz Süleyman Kahraman benim çok yakın dostumdur. Çok eski yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Erzincanımız peyniri, hayvancılığı, balı ve tarihi nitelikleriyle mutlaka gezilmesi görülmesi gereken bir şehrimiz. İnsanları çok sıcak. Ben buradan tüm dostlarımıza Erzincan’a gitmelerini tavsiye ediyorum. Ben de bu ay sonu Eyüpsporumuzun Refahiye ile oynayacağı futbol karşılaşmasına gideceğim”.

EYÜP’TEN KONYA’YA HIZLI TRENLE KÜLTÜR GEZİLERİMİZİ BAŞLATACAĞIZ

Canlı yayında, önümüzdeki haftalarda Konya’ya düzenlenen “Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu” ile ilgili olarak da bilgi veren şöyle konuştu; “İnşallah Türkiye’de bir ilki yapacağız ve Eyüp’ten Konya’ya hızlı trenle kültür gezilerimizi başlatacağız. Bu projeye başlarken sayın Devlet Demiryolları Genel Müdürümüz Süleyman Karaman’ı aradım ve yardımcı olup olamayacaklarını sordum. O da büyük bir memnuniyetle kabul ederek alakadar oldu. Biz de ondan aldığımız ilhamla bu projemizi hayata geçirdik. Ben de huzurlarınızda Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Her zaman duacılarıyız. Eyüp Sultan’ın duası kaviidir.” dedi.

“Erzincan Tanıtım Günleri”nin açılışı Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un da katılımıyla gerçekleşti.