Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit edilmesine bir tepki de TRT1'deki Stadyum programından geldi.

Programın hemen başında Van'da meydana gelen depremle ilgili olarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan programın sunucusu Ersin Düzen, Çukurca'daki şehitler için de rahmet dileklerinde bulundu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Uzun yıllar doğu illerinde yaşadığını ve aynı zamanda bir asker çocuğu olduğunu kaydeden Ersin Düzen, şehitlerle ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez diyorlar ya, gerçekten öyle. Vatanı bölmek isteyenlere karşı mücadelemizi devam ettireceğiz." diyen Ersin Düzen, Türkiye'deki futbolseverlerin gerekli yerlere gerekli mesajları ilettiğini kaydetti. Düzen sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir asker çocuğu olarak bu duyguları çok daha farklı yaşıyorum. Çünkü 1990'a kadar ben de doğu bölgelerinde çocukluğunu yaşamış birisiyim. Terörün en kötü zamanında en fazla şehit verilen zamanlar içerisinde daha ufacık bir çocukken o acıları yaşamıştım. Şimdi bu tür haberleri okuduğunda asker yakınlarının ne hissettiklerini çok iyi biliyorum...

SÖZÜ HAKAN ALDI

Düzen'in canlı yayında gözyaşlarına boğularak konuşmaya devam edememesinin ardından programın konuğu Hakan Ünsal sözü devraldı ve spikerin kendisini toparlamasına yardımcı oldu. Ünsal, bu tür durumlarda konuşmanın zor olduğunu kaydederken, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ile şehit olan asker ve polislere Allahtan rahmet diledi.