Türk Milletinin yüzyıllardır geri adım atmaktan ileri doğru yürüyüş fonksiyonları ortadan kalktı!

Devlete ve müesses nizama halen Nizamülmülk anlayışı hakim...

Böyle olunca Osmanlı’da, Kurtuluş Savaşı döneminde ve nihayet Cumhuriyet sürecinde ihanet dolu isyanlar; suçsuz ve masum hareketler olarak ilan edildi(!)
Az kaldı pkk’da aynı şekilde nitelenecek. Çünkü kurşun atsalar bile hak arıyorlar!

Türk Milleti, kendisine kurşun atanlara bir gül bile sunsa kabahatli gösterildi ve gösterilmeye devam ediyor.

Türk Milleti, canına kast eden düşmana karşı, bir protestoyu bile Nizamülmülk’ün hakim olduğu devlet ve müesses nizamın kontrolünde yaptı. Ancak fatura yine kendisine kesildi.

Onun için Prof. Dr. Özcan Yeniçeri “Öyle görünüyor ki önümüzdeki süreçte devlet kontrollü, istihbarat kontrollü bir şiddeti gündeme getirecekler” diyor.

Leyla Zana şimdi “taraflar masaya otursun, müzakere başlasın” diye akıl veriyor. Hangi taraf neyin müzakeresi?

Türk Milletinin yaşadığı ülkede hukuk kalmamış, yargı yok olmuş, anarşi ve başıbozukluk almış yürümüş. Kimin umrunda?

Çünkü sabırsızlığa, gayretsizliğe, tembelliğe, korkaklığa alıştırılmış Türk Milleti, çabucak ürksün, çekinsin ve yüzyıllardır olduğu gibi yine bir geri adım atsın isteniyor.

Plan büyük, tuzak dehşet, yürünen yol çetrefilli, Türk Milleti hep kaybetsin diye bütün yollar mayınlı!

Türk Milletinin ideali kalmamış, stratejisi yok, ne yapacağını bilmiyor! Nizamülmülk’ün elinde oyuncak olmuş... Hatta milliyetçi kisveli adamlar bile çoktan “Türk Milleti” yerine “Millet” sözünü kullanıyor. Bizde onları hakkımızı arar adamlar zannediyoruz. Halbuki hepsi Truva Atı!

Karşısındaki ona yani Türk Milletine, nasıl geri adım attıracağını çok iyi biliyor.

Türk Milletinin haklılık kazandığı ortamlarda yaptırılan protestolar (!) bile haklılığı ortadan kaldıracak şekilde örgütleniyor ve kamuoyuna sunuluyor.

Türk Milleti, işgal kuvvetlerinin bayrakları ile onları karşılayan Rumları unuttu, Rus Ordusu’na erketelik yapan Ermenileri bilmiyor ama yok soykırım olmuş, yok 6 – 7 Eylül olmuş diye konuşup duruyor.

Hani Anadolu’daki ihanet tarihi! Niye Türk Milletine anlatılmıyor? Kusura bakmayın siz bilmeseniz yada farkında olmasanız bile ben Nizamülmülk’ün hakim olduğu müesses nizam tarafından enayi yerine konulduğumu biliyorum.

Göreceksiniz, bu gidişle pkk’ya zulüm ettiği iddiası ile Türk Milleti yakın bir zamanda dünya önünde suçlu ilan edilir!