'TURİZMDEKİ KAYIPLAR KARŞILANACAK'
Denizli'deki programının ardından AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılmak için Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Valiliği ziyaret etti. Valilik önünde yöresel halk oyunları kıyafeti giyen çocuklar tarafından çiçek takdim edilen Bakan Zeybekci, ardından Vali Amir Çiçek'in makamında açıklamalarda bulundu.
Muğla'nın da turizmde zarar gördüğünü belirten Zeybekci, "Hükümetimiz 1-2 hafta içerisinde turizm ile ilgili ek tedbirler devreye sokacaktır. Başbakanımızın talimatıyla çalışmalarımız sürüyor. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nun gündem maddelerinden birisi de turizm olacak. Oradan net bir karar çıkar mı bununla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. İhracat, dış ticaret, yeniden büyüyen, üreten ve kalkınan Türkiye için çalışmalarımız var. Bunları zaman zaman kamuoyu ile paylaşıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Turizm, cari açık ve özel sektörün kayıplarını karşılayacak güçteyiz. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Bakan Zeybekci, daha sonra Ak Parti Muğla İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Eski Garaj Alanı'ndaki iftar yemeğine katıldı.
Cavit AKGÜN/MUĞLA, ()

FOTOĞRAFLI