YÖRSAN ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Yör Palas Acıbadem satışlarına yoğun talep olduğunu ve ilk satışların gerçekleştiğini söyledi. Gıdada güvenilir işler yapan Yörsan'ın inşaatta da aynı özeni göstereceğinden vatandaşların emin olduğunu belirten Yörük, "Satın alacak kesimi önemsiyor ve ilerideki yaşamlarını da göz önünde bulunduruyoruz. Dairelerde kendimiz oturacakmışız gibi düşünüp ona göre yapılması gereken ne varsa standartların üstünde ve lüks markaları tercih ederek yapıyoruz" dedi.

Yörsan ve Yör-Yapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük Yör Palas hakkında bilgi verdi. Teslimlere 2017 yılının Ekim ayında başlayacaklarını dile getiren Yörük,  "Binanın bitişi yaklaştıkça ciddi oranda talep gelmeye başladı. Ortaya çıkan işin kalitesi gözle görülünce konut satın almak isteyen kişiler sınırlı sayıdaki dairelere sahip olmak için taleplerini yoğunlaştırdılar. Dolayısıyla artışın devam edeceğini bekliyoruz" diye konuştu.

"PROJELERDE ÖNCE SAĞLAMLIK DAHA SONRA YALITIMA ÖNEM VERİYORUZ"

Yör Palas’ın öne çıkan özellikleri hakkında bilgi veren Yörük,  "Konumu, teknolojik alt yapısı, yalıtımı ve seçmiş olduğu çözüm ortakları. Projenin çıkış teması, mahalle içinde lüks ve konforlu yaşam fikri diyebiliriz. Yör Yapı projelerinde öncelikle sağlamlığı ele alıyor. Sağlamlıktan sonra en önem verdiğimiz aşama yalıtım oluyor. 3 camlı pencereler, yalıtımlı duvar elemanları ve yalıtımlı cephe kaplamlarıyla daire içi ısı, ses, su izolasyonu sağlanıyor. Tüm odalarda klima konumlandırılmasıyla, iklimlendirme kontrolü tamamen daire sakininin elinde oluyor. Yalıtım ve iklimlendirme bir araya gelince tasarruflu bir daire ortaya çıkmış oluyor. Projede kullanılan armatürler, aydınlatmalar, tüm ürünler tasarruflu seçilerek günümüzün ekolojik bakış açısını destekliyor.  Ev alırken güvenilir bir firma, oturmak istediğiniz bölge, beklediğiniz kalite ve konfor seviyesi ve konutunuzun büyüklüğüne dikkat etmeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"YÖR PALAS'TA AKILLI EV TEKNOLOJİSİ KULLANILDI"

 Yeni nesil evlerin teknolojik alt yapıya sahip olduğunu ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik tasarlandığını dile getiren Yörük, "İç yapıdaki lüks ve konforlu  yaşam, peyzajla bütünleşiyor. Çevreye duyarlı malzemelerle donatılıyor. Acıbadem’in en akıllı konut projesi olma özelliğini taşıyan Yör Palas’ta akıllı klozetler, klimalar, Jeneratör, kapılar ve ev sistemi yer alıyor. Akıllı ev teknolojisi en üst seviyede yer alarak, yaşam standardınızı yükseltiyor. İçinde tatil senaryoları, evden çıkış senaryoları, gece senaryoları seçenekleri bulunuyor. Elektrik, ısı, panjur, concierge, kamera kontrolü gibi yaşamınızı kolaylaştıran birçok özellik barındırıyor. Siz evinize varmadan yoldayken cep telefonu ya da akıllı cihazlarla evinizin ısısını ayarlayabiliyor, klimaları kontrol edebiliyor, ısı, duman ve su detektörlerini açıp kapatabiliyor ve bu sayede olası yangın ya da su baskınının önüne geçmiş oluyorsunuz" şeklinde konuşmasını sürdürdü.

"KONUMU AÇISINDAN ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLIYOR"

Konumu itibariyle İstanbul'un her yerine zahmetsiz bir şekilde ulaşım kolaylığı sağladığını bildiren Yörük, "Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 kilometre, metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde bulunan Yör Palas, gözde lokasyonuyla İstanbul’un tamamına zahmetsizce ulaşma kolaylığı sağlıyor.Premiumsegment markalardan olan Villeroy&Boch, Hansgrohe, Geberit, Hüppe, Rehau ve Bticino gibi dünya markalarını seçen Yör Palas projesi, Acıbadem’in en akıllı konut projesi olması yanında aynı zamanda en lüks ve prestijli butik konut projesi olma özelliğinide taşıyor" ifadelerini kullandı.

(FOTOĞRAF)